Skip to main content

Kjøp & kundevilkår

TICKETMASTER SINE RETNINGSLINJER FOR KJØP

Ticketmaster gjør sitt beste for å sikre deg tilgang til ønsket arrangement på den mest effektive, sikre og bekvemme måten. Ticketmaster AS selger billetter på vegne av mange ulike arrangører. Det er arrangørene, og ikke Ticketmaster, som avgjør hva en billett koster. Det er også arrangøren som bestemmer hvor mange plasser som er tilgjengelig totalt eller per seksjon. Når du kjøper billetter gjennom Ticketmaster aksepterer du arrangørens vilkår for billettkjøp. Ønsker du å lese disse vilkårene, kan arrangøren sende deg dette på forespørsel. For mer informasjon, vennligst les våre bestillingsvilkår som er vist nedenfor. Har du spørsmål, kontakt oss.

Godkjente betalingsmåter

Ticketmaster godtar følgende betalingsmåter: Visa, Mastercard, Diners, e-accept og e-giro. Vår internettside er beskyttet gjennom SSL-teknologi (Secure Socket Layer). Din person- og brukerkontoinformasjon er kryptert slik at ingen skal kunne misbruke den. Bankenes godkjente systemer brukes til våre betalingstransaksjoner. For mer informasjon om våre brukervilkår, les om retningslinjer for bruk under hjelpeseksjonen "Retningslinjer".


Priser og tilgjengelighet

Ticketmaster selger billetter på vegne av mange ulike arrangører. Det er arrangørene, og ikke Ticketmaster, som avgjør hva en billett koster. Det er også arrangøren som bestemmer hvor mange plasser som er tilgjengelig totalt eller per seksjon. Billetter blir solgt via salgskanaler som internett, vår bestillingstelefon, postkontorer og billettluker. Ticketmaster samarbeider ikke med tredjepartsbillettdistributører som Viagogo og lignende.
Alle salgskanaler benytter samme billettsystem, noe som betyr at populære arrangementer fort kan bli utsolgt. Ettersom arrangementsdatoen nærmer seg, kan av og til et begrenset antall billetter bli lagt ut for salg. Billettservice har ingen innflytelse på denne prosessen.


Avgifter for vår service

Våre avgifter avhenger av billettprisen, samt hvilken kjøpemåte som velges.


Avlyste eller flyttede arrangement

Arrangører forbeholder seg retten til å avlyse eller flytte arrangementer. Ved avlyst arrangement refunderes billetten kun etter arrangørens bestemmelser, men ikke senere enn 60 dager etter arrangements dato. Serviceavgifter refunderes ikke.

Hvis arrangementer blir avlyst eller flyttet, refunderer Ticketmaster kun etter arrangørens bestemmelser. Hvis du kjøpte billettene dine via vår bestillingstelefon eller på et av våre utsalgssteder, kan du kontakte disse for å få refundert billetter. Billetter til flyttede arrangementer er fremdeles gyldige, og kan benyttes til ny dato. For mer informasjon, kontakt oss eller ring 815 33 133.


Refundering og bytting av billetter

Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billettreservasjonen bekreftes. Ticketmaster kan ikke refundere billetter som allerede er kjøpt eller bytte disse mot andre billetter. Dersom billetter blir ødelagt, slik at det ikke er mulig å sjekke billettens gyldighet, kontakt oss. Vi vil deretter sende deg informasjon om hvordan du skal forholde deg.

Dersom Ticketmaster er i tvil om din brukerinformasjon, forbeholder vi oss retten til å kontakte deg ved å benytte adressen, telefonnummeret eller e-postadressen du oppga, før vi sender deg dine billetter. Hvis vi ikke kommer i kontakt med deg, sletter Ticketmaster din bestilling uten videre varsel. Billettene du reserverte kan dermed selges til andre kunder.

Billetter vil bli sendt til den adressen som ble oppgitt da du kjøpte billettene dine.Oppbevar dine billetter på et trygt sted. Vær oppmerksom på at direkte sollys og andre varmekilder kan skade billettene.


Levering av billetter

Billettene sendes i løpet av 3 virkedager, ved store billettslipp kan utsendelse ta litt lengre tid.

Hvis du ikke har mottatt dine billetter i god tid før arrangement, ta kontakt med vårt kundesenter på tlf 815 33133. Hvis billettene er kommet i retur pga feil adresse i din brukerkonto, vil vi belaste deg 50,- i gebyr for å sende de på nytt til deg.


Angrerett

Angrerettsloven kapittel 5 §19 tar for seg begrensninger i angrerettsloven. Punkt b sier at: 'Ved annet fjernsalg enn telefonsalg gjelder angreretten ikke for enkeltstående tjenester dersom selgeren ved avtaleinngåelsen forplikter seg til å levere tjenesten på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom'. Enkeltstående tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom er for eksempel teater-, kino-, konsert- og flybilletter. I slike tilfeller er man i stedet henvist til de avbestillingsregler som gjelder.

Hvordan endre brukerinformasjon
Du kan registrere deg på vår internettside ved å opprette en brukerkonto når du kjøper en billett online. Der kan du også registrere dine preferanser. Når du har fullført din registrering vil du motta en bekreftelse på e-post fra oss. I denne e-posten finner du en internettadresse som du kan benytte til å endre dine personlige opplysninger dersom du måtte ønske det. Du kan også benytte "min brukerkonto" til å endre opplysninger.

Begrensning av antall billetter per kunde
Begrensning av antall billetter en kunde kan kjøpe, avhenger av hvilket arrangement man kjøper billetter til. Antallet er oppgitt på bestillingssiden, og blir sjekket ved hver eneste transaksjon. Dette gjør vi for å hindre misbruk av vår internettside.